caenfrdeitptrues
 

PROGRAMA VISITES DESCOBERTA DEL PATRIMONI

PATRIMONI GENÈRIC

Us presentem les visites guiades de descoberta del patrimoni de Santa Cristina. d'Aro. Durant tot l'any trobareu diferents activitats per descobrir diferents punts emblemàtics del municipi. Aquest any tenim un nou sistema de reserves on les inscripcions tindran un preu de 3€ i seran gratuïtes pels menors de 12 anys. Per a qualsevol consulta, ens podeu contactar a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 AGOST 

 • Dilluns 15 d'agost - SANTA MARIA DE BELL-LLOC - Església de Santa Maria de Bell-lloc 10.30h
  Vil·la romana amb termes, capella paleocristiana, església romànica, cementiri tardoantic i medieval... Sabies que Santa Maria de Bell-lloc és tot això? L'església de Santa Maria i l'arqueologia vertical ens portaran a descobrir la tardoantiguitat: el pas de l'imperi romà a l'edat mitjana
  Activitat familiar; per a infants a partir dels 6 anys
  *Cada grup o nucli familiar que participi ha de portar a sobre un dispositiu mòbil imprescindible per a fer l'activitat*
   
   
 • Diumenge 28 d'agost - RECERCA ENTRE DOLMENS - Dolmen de la Cova d'en Daina 18.30h
L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ens ha encarregat un estudi acurat dels megàlits que hi ha al territori. Necessitem persones curioses i amb habilitats investigadores per ajudar-nos a completar aquesta tasca. 
Us hi esperem! 
Els participants, en petits grups, faran un passeig a l'entorn de la Cova d'en Daina on aniran descobrint diferents megàlits i llocs d'interès, a la vegada que hauran de superar una sèrie de reptes.
Joc de pistes per tota la família. 
Activitat familiar a partir dels 6 anys.
 
 

SETEMBRE

 • Diumenge 11 de setembre - TERRA I TRIBUTS: ROMANYÀ MEDIEVAL - Església de Sant Martí de Romanyà 10.30h
  El nucli de Romanyà i l'església de Sant Martí ens portaran al passat feudal de la Catalunya Vella i els participants es posaran a la pell dels remences d'aquestes terres: caldrà mantenir la família i el mas pagant tot allò que es requereixi als seus senyors feudals, tant laics com eclesiàstics.
  Activitat familiar; per a infants a partir dels 6 anys.
   
   

OCTUBRE

 • Dissabte 1 d'octubre - EL BALCÀ A COP DE PEDAL - Aparcament de l'Espai Ridaura 11h
  Diferents reptes i jocs ens portaran a descobrir la zona del Balcà, el meandre on conflueixen la riera de Solius i el Ridaura. Una activitat on descobrirem el patrimoni natural i cultural que amaga aquest espai a cop de pedal!
  Els participants, en petits grups, aniran fent la ruta del Balcà a mesura que hauran d'anar superant els jocs i reptes que proposarem en diferents llocs d'interès.
  Per a famílies amb infants a partir de 6 anys.
  *Cal que tots i totes les participants vinguin amb bicicleta*
   
 • Diumenge 16 d'octubre - TECNOLOGIA I PREHISTÒRIA - Dolmen de la Cova d'en Daina 11h
  Activitat que combina una visita dinamitzada al dolmen de la Cova d’en Daina i una part de taller on ens endinsarem en la tecnologia de les societat neolítiques. Coneixerem les seves eines, els materials que utilitzaven, els processos per a treballar-los i experimentarem amb alguna d’aquestes eines. Cada participant es farà una eina de sílex.
   Per a infants a partir de 6 anys.
   
 • Diumenge 30 d'octubre - DÒLMENS I MORT. FEM D'ANTROPÒLOGUES! - Dolmen de la Cova d'en Daina 11h
  En motiu del dia dels difunts, centrarem l'activitat al dolmen de la Cova d'en Daina en la seva funció a la prehistòria: un espai funerari. Parlarem de la mort en les comunitats neolítiques i descobrirem en com els arqueòlegs i antropòlegs estudien els enterraments per a poder saber com vivien i com morien les persones. Els participants de l'activitat es posaran a la pell d'un antropòleg/a i estudiaran les restes de l'enterrament de la cambra funerària: l'aixovar (materials i objectes) i l'esquelet humà (sexe, alçada, edat o malalties patides).
  Activitat familiar per a infants a partir de 6 anys.
   

Webs Municipals

El temps a Santa Cristina d'Aro

Poc ennuvolat

28.74°C

Poc ennuvolat
Humitat: 40%
Vent: E a 4.44 M/S
Dilluns
Pluja lleugera
20.64°C / 29.23°C
Dimarts
Clear Sky
21.65°C / 29.8°C
Dimecres
Pluja lleugera
19.12°C / 29.46°C
Dijous
Moderate Rain
17.65°C / 24.97°C